14 juli 2015

Senaste köp - Realty Income


Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg, sedan senaste inlägget har det inte hänt mycket förutom att Realty Income nu har en plats i min portfölj. Detta blir mitt första utländska köp, jag har själv inte gjort någon analys för detta köp utan tycker att Petrusko skrivit om Realty Income tillräckligt för att jag ska bilda mig en uppfattning, inlägget kan ni läsa här.

Utöver mina planer på att fortsätta köpa Realty Income regelbundet så tittar jag även på Fortum, har tvekat lite nu när dem sålt det svenska elnätet, då jag är tveksam till ifall dem kommer kunna behålla utdelningen på samma nivå, så jag har avvaktat med det köpet.

Nu verkar även Greklandkrisen få ett "lyckligt" slut, börsen tar nyheterna positivt och vi får vänta och se hur länge detta varar. Det finns en risk att det sker ett nyval i Grekland och då är karusellen igång igen. Men jag kommer inte sluta med mina köp oavsett i vilken trend börsen har, min plan är regelbundna köp både i med- och motgång.

Jag strävar inte efter snabba vinster, utan det är långsiktiga och regelbundna köp som är min plan och jag känner att jag har en fördel med att jag börjat investera tidigt, därav namnet Ungtsparande.